15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieCum sa trimiti in siguranta colete din Germania in Romania

Cum sa trimiti in siguranta colete din Germania in Romania

Indiferent daca trimiti pachete mici sau colete, iti doresti ca articolele tale sa ajunga in siguranta oriunde in lume. Cu Royal-Tour te bucuri de serviciul de transport colete din Germania, rapid si in completa siguranta. Pe langa coletele clasice, poti trimite si pachete voluminoase, si chiar mobilier.

Trimite un pachet din Germania catre Romania

Trimiterea unui pachet din Germania catre Romania nu ar trebui sa fie o problema. Din acest motiv, Royal-Tour ofera cea mai buna solutie de transport pentru coletul tau, ceea ce inseamna ca beneficiezi de cel mai bun serviciu, la un pret accesibil. Tot ce trebuie sa faci este sa impachetezi articolele, si sa faci o comanda telefonica. Un curier va sosi in cel mai scurt timp sa ridice coletul de la usa ta.

Trimite o valiza din Germania in Romania

Te-ai gandit vreodata sa-ti expediezi bagajul, in loc sa-l iei cu tine? Royal-Tour iti ofera o solutie simpla. Transporta-ti valiza din Germania in Romania, si calatoreste cu mainile libere. Companiile de transport aerian taxeaza prea mult pentru bagaje suplimentare, astfel incat transportul unei valize cu autocarul poate fi o solutie perfecta pentru a evita cheltuielile mari. Royal-Tour poate avea grija de intregul proces de trimitere a valizei. Plaseaza o comanda telefonica si vei afla informatii despre cele mai mici preturi. Soferii de incredere ai companiei iti vor livra valiza rapid in Romania.

Cum sa impachetezi corect un colet

Pachetul trebuie sa fie etichetat cu adresa destinatarului, cu litere mari si lizibile, iar adresa expeditorului poate fi plasata in coltul din stanga sus, cu un font mai mic.
Este important ca pachetul sa fie infasurat in folie de protectie si lipit cu banda adeziva, pentru mai multa siguranta. Cartonul este ambalajul preferat pentru orice colet. Cutia de carton trebuie sa fie dura si in stare buna, si lipita corespunzator cu banda adeziva.

Continutul

Daca trimiti mai multe obiecte intr-un pachet, ambaleaza-le individual inainte de a le pune in cutie, si asigura-te ca nu vor suferi daune. In cutie nu trebuie sa existe spatii goale, deci este indicat sa le umpli cu folie, carpe, spuma de polistiren, etc. Obiectele ambalate ar trebui distribuite astfel incat sa nu atinga partile laterale ale cutiei, si nici sa nu se atinga reciproc. Incearca sa pui articolele in asa fel incat sa nu se poata deplasa in interiorul ambalajului.

Obligatia expeditorului

Expeditorul, care trimite pachetul si il pregateste pentru transport, este responsabil de pregatirea corespunzatoare pentru un transport rutier, si detalii lizibile despre destinatar si adresa acestuia. Echipamentele electronice (difuzoare, televizoare, etc.) trebuie trimise in ambalajul lor original, si sigilate cu folie de protectie. Daca ambalajul nu este original, clientul isi asuma responsabilitatea pentru pregatirea corespunzatoare a coletului pentru transport. Mobilierul trebuie trimis in ambalaj plat si daca este posibil in ambalajul original al producatorului, pentru a asigura transportul rutier in conditii de siguranta.

 

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă