10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieCum poti obtine un credit rapid. 5 secrete dezvaluite aici

Cum poti obtine un credit rapid. 5 secrete dezvaluite aici

Centrala termica s-a defectat in plina iarna ori masina a suferit o avarie si trebuie lasata in service pentru reparatii. Toate aceste intamplari nefericite te iau prin surprindere, astfel ca nu esti pregatit financiar sa le faci fata. Insa cu un credit rapid poti face rost de bani in timp util, fara costuri ascunse.

Creditele rapide sunt cele pe care le obtii in doar cateva ore de la o institutie nebancara. Probabil ca te-ai confruntat cu situatia in care ai avut nevoie de un credit si pentru asta ai fost nevoit sa alergi dupa o multime de documente justificative. Iar pana la aprobarea dosarului a durat chiar si cateva saptamani.

Ei bine, cand vorbim despre un credit rapid vorbim despre un imprumut financiar cu valoare destul de mica, de la cateva sute, la cateva mii de lei, care este acordat in cateva ore si care este returnat intr-un timp scurt.

Iti dezvaluim in continuare cam ce trebuie sa faci pentru a obtine un imprumut rapid:

 

Identifica o firma de imprumut

Exista multe firme specializate pe imprumuturi rapide. Toate au conditiile de acordare a creditelor si de restituire a acestora foarte bine si clar definite, astfel ca nu se poate spune despre una ca e mai buna decat alta. Criteriile sunt subiective din acest punct de vedere. Pentru a-ti fi mai usor, portalul banksecrets.eu/ro a adunat la un loc o serie de institutii nebancare la care poti apela pentru un imprumut. Este suficient sa pracurgi conditiile impuse de fiecare si sa o alegi pe cea care ti se pare cea mai potrivita nevoilor tale.

 

Stabileste suma de care ai nevoie

Daca ai nevoie de 5.000 de lei pentru a-ti achizitiona o centrala termica noua, sa spunem, nu te arunca sa imprumuti mai mult de atat, intrucat iti va fi dificil sa returnezi banii intr-un termen scurt. Limiteaza-te la necesitatile de moment.

 

Pregateste-ti documentele

Vei avea nevoie de cel putin doua documente justificative obligatorii, indiferent de compania la care apelezi. Unul este actul de identitate. Trebuie sa stii ca varsta minima pentru accesarea unei linii decredit de la ocenbank este 18 ani. Unele companii ar putea avea drept criteriu varsta minima de 21 de ani.

Mai este necesar sa poti dovedi prezenta unui venit lunar stabil, care se demonstreaza printr-o adeverinta de salariu. Vestea buna este ca, in cazul institutiilor nebancare nu este obligatoriu sa ai un job permanent, intrucat acestea vor sa se asigure ca vei putea returna banii in termenul asumat. De cele mai multe ori, in functie de suma solicitata, va trebui sa faci dovada unui venit lunar care porneste de la o suma minima ce variaza de la o societate la alta.

 

Aplica online

Concurenta este mare pe piata creditelor rapide. De aceea, cautand vei identifica firmele care ofera promotii, asa incat sa poti obtine cel mai avantajos imprumut. Pentru acest gen de credite poti aplica online. Practic, completezi o serie de formulare, scanezi documentele mentionate si trimiti dosarul spre analiza. Comod, din fata computerului, fara sa te deplasezi nicaieri. Iar in termen de cel mult 48 de ore primesti si banii in cont. Pana la urma, de aceea ii si spune credit rapid!

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă