4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăEconomieCum economisim bani cu ajutorul unui depozit la termen online?

Cum economisim bani cu ajutorul unui depozit la termen online?

Dacă vorbim despre gestionarea banilor în familie, probabil că cel mai des întâlnit sfat este acela de „a te plăti pe tine mai întâi”. E mult mai ușor să economisești din start, în ziua de salariu, de exemplu, decât să aștepți sfârșitul lunii pentru a vedea dacă ți-au mai rămas bani în cont.

Cei care au pus acest sfat în aplicare vor putea adăuga însă un altul: pentru a avea succes, e foarte important ca lucrurile să fie cât mai simple. Un depozit la termen online, de exemplu, așa cum este Idea::WebDepo de la Idea::Bank, ar putea fi soluția ideală în acest caz.

Idea::WebDepo, depozitul simplu de deschis 100% online și ușor de administrat

Fără drumuri inutile la bancă, deschizi depozitul Idea::WebDepo în trei pași simpli. Ai nevoie doar de actul de identitate, de completarea datelor de contact și de transferul banilor pe care îi ai deja într-un cont la orice bancă, în noul depozit online. Nu este necesar să devi în prealabil clientul băncii.

Odată ce ai transferat banii în contul IBAN care ți-a fost alocat, ai acces oricând la economiile tale, printr-o procedură sigură: ai la dispoziție platforma Idea::WebDepo, în care poți intra prin userul și parola setate în momentul în care ai deschis depozitul online.

În această platformă ai mereu la dispoziție informații în legătură cu depozitele tale și data maturității, poți genera extrase de cont sau lichida și deschide noi depozite, în funcție de propriile opțiuni. 

Care sunt avantajele oferite de depozitul la termen online Idea::WebDepo

Simplitatea este unul dintre principalele avantaje ale depozitului la termen online Idea::WebDepo. Deschizi și administrezi depozitul online, efectuezi din confortul propriei locuințe orice operațiune dorești în legătură cu acesta, inclusiv lichidarea lui. Mai simplu de atât nu se poate!

Dobânzile Idea::WebDepo sunt menite să adauge mereu valoare economiilor tale. De exemplu, în acest moment  Idea::WebDepo are o dobândă generoasă de 3,25% în cazul depozitelor la termen de 6 luni – una dintre dobânzile competitive de pe piață!

Flexibilitatea depozitelor este un alt avantaj Idea::Bank! Ai depozite în lei sau în euro, pentru sume ce încep de la 1.000 de lei (există și o sumă maximă pe care o poți depune, de 200.000 de lei sau 50.000 de euro), pe perioade de 1 luna, 3, 6, 9, 12, 18 sau 24 de luni.

La scadență poți opta fie pentru reînnoirea automată, pe perioada cu care a fost constituit depozitul, fie pentru lichidarea depozitului, respectiv transferul banilor.

Siguranța este un alt element important. Trebuie să știi că produsele Idea::economii sunt garantate de Fondul Național de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar, în limita comunicată de acesta (100.000 euro).

Indiferent care sunt obiectivele tale pe termen mediu, scurt sau lung – de la un curs de perfecționare la o vacanță în străinătate sau o nouă achiziție pentru locuința ta, acestea presupun, în majoritatea cazurilor, și alocarea unui buget. Iar o soluție o reprezintă economisirea banilor necesari.

Economisești mai ușor atunci când ai la dispoziție o soluție simplă, flexibilă și sigură, așa cum este depozitul la termen online Idea::WebDepo.

 

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă