20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieCu un program automat de calcul al salariilor vei aloca mai puțin...

Cu un program automat de calcul al salariilor vei aloca mai puțin timp activității de salarizare

Indiferent de dimensiunile companiei și de numărul de angajați al acesteia, este necesar să găsești o soluție pentru calculul corect și rapid al salariilor. Ținând cont de multitudinea datelor și a algoritmilor de calcul specifici acestui proces, un soft de salarizare este o soluție modernă și eficientă, ce elimină erorile de calcul și reduce semnificativ volumul de muncă al specialiștilor tăi de HR.

Departamentul de salarizare are deseori sarcini numeroase și repetitive, iar automatizarea unei părți importante a acestora va conduce la gestionarea lor profesionistă și eficientă. De la informațiile legate de salarii, beneficii, pontaj, structură de calcul, concediile angajaților și până la taxe, declarații sau procesarea diverselor cereri ale angajaților, un software de calcul al salariilor va reduce semnificativ timpul acordat acestui proces și, foarte important, va realiza toate calculele conform legislațiilor în vigoare.

Un program de salarii automat îți va permite să configurezi elementele salariale (prime, bonusuri, indemnizații, tichete de masă, măriri de salariu), să setezi algoritmi de calcul automat al beneficiilor salariale și extra salariale, să generezi automat ștate de plată și Declarația 112, precum și să emiți cu ușurință declarații rectificative, dacă este necesar. Ai oricând acces la informațiile complete și poți genera rapoarte cu toate elementele care stau la baza calculării salariilor.

Programul de salarii din cadrul platformei Sincron HR Software, soluția pentru automatizarea procesului de salarizare

Cunoscând importanța salarizării în cadrul unei companii, dar și cât de complicat poate fi acest proces atunci când nu este automatizat, compania HR Sincron a creat softul de salarizare al platformei Sincron HR Software, o soluție adaptată companiilor moderne, versatilă, complexă, sigură și simplu de utilizat.  

Programul de calcul al salariilor din cadrul Sincron HR Software îți permite să realizezi toate operațiunile de bază legate de salarizarea personalului în mod flexibil, cu posibilitatea configurării în funcție de diverse situații.

Vei avea, de exemplu, posibilitatea gestionării pontajului pentru salariați și colaboratori, a orelor de lucru, inclusiv evidențierea separată pentru diversele tipuri de ore (regie, suplimentare, noapte, weekend etc.), în funcție de programul de muncă definit. Soft-ul de salarizare permite calcularea automată a indemnizațiilor pentru concediile medicale sau a sumelor de recuperat de la FNUASS, pe baza existenței istoricului stagiului de cotizare.

Softul permite și personalizări în funcție de legislația muncii și propria politică salarială (configurări de sporuri, prime, etc), emiterea declarației 112 și a celor rectificative dacă e cazul, dar și generarea de rapoarte customizabile.

Utilizând soft-ul de salarizare din cadrul platformei Sincron HR Software, predictibilitatea timpului necesar pregătirii salariilor este mult mai mare, în timp ce marja de eroare devine extrem de mică. Mai puțin timp și o precizie mult mai mare înseamnă angajați mai relaxați, care se vor ocupa cu plăcere și de alte activități specifice.

Softul de calcul salarial oferit de compania HR Sincron este conceput ca parte integrantă din platforma completă de resurse umane Sincron HR Software, dar poate fi utilizat de către orice organizație în mod flexibil, și doar de sine stătător. Alături de celelalte module ale platformei complete de HR – de exemplu Administrare de personal și Pontaj, aplicația contribuie la automatizarea întregii palete de activități din sfera HR, oferind un instrument de management al resurselor umane ce asigură coerența tuturor proceselor. De asemenea, utilizat individual, soft-ul de salarizare poate fi un instrument de ajutor pentru companiile de payroll outsourcing. 

Înțelegând importanța protecției datelor personale atunci când vorbim despre un software de salarizare, Sincron HR Software a realizat demersurile necesare în vederea alinierii programului de salarizare la cerințele GDPR, așa că poți fi liniștit și în această privință.

Vei vedea beneficiile automatizării proceselor HR în cadrul unei organizații apelând la o soluție software ce se potrivește cel mai bine nevoilor acesteia.

Fie că vorbim despre un software HR all-in-one sau despre un program de salarii de sine stătător, vei constata diferențele pozitive pentru companie. Oamenii se vor putea concentra pe aspectele esențiale ale business-ului, reducând, prin digitizarea datelor și automatizarea fluxurilor de lucru, timpul dedicat proceselor repetitive specifice gestionării resurselor umane.

Cele mai citite

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă