Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Creştere economică de 5,5% pentru anul viitor, prefigurată de Orlando Teodorovici

Eugen Orlando Teodorovici, a declarat că se aşteaptă ca România să înregistreze anul viitor o creştere economică de 5,5%. Ministrul de Finanţe a afirmat că PIB-ul a crescut cu 34% faţă de anul 2016.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

22.07.2019 - 14:30

„Potenţial există foarte mare. Vor fi foarte multe măsuri pe care le promovăm în acest an”, a spus Eugen Teodorovici.

Acesta a adăugat că valoarea PIB este cea mai mare de până acum, ajungând la 1031 de miliarde de lei. „A crescut cu 34% faţă de 2016”, a afirmat demnitarul.

În privinţa Legii controversate a pensiilor, ministrul Finanţelor a declarat că banii sunt prinşi în buget pentru anul acesta, iar pentru anul viitor suma este prinsă în strategia bugetară.

Comentarii

loading...