14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieCreditele nebancare, soluția potrivită pentru dezvoltarea afacerii tale

Creditele nebancare, soluția potrivită pentru dezvoltarea afacerii tale

Pentru un antreprenor aflat la început de drum, finanțarea afacerii poate fi o provocare greu de depășit. Dacă ești în această situație, știi cât de greu este să accesezi un credit la bancă, mai ales dacă nu deții suficiente garanții. În acest caz, soluția salvatoare este reprezentată de creditele nebancare. Află din acest articol cum poți obține un credit rapid și flexibil pentru afacerea ta și care sunt avantajele acestei metode de creditare.

Indiferent cât de mare este afacerea ta și indiferent de numărul de angajați pe care îi ai, poți opta pentru un credit nebancar pentru finanțarea proiectului tău. Poți obține banii necesari dacă ai deja cel puțin 3 luni de activitate economică, iar oferta este valabilă pentru orice companie: SRL, SA, PFA, IF și pentru cabinete sau persoane cu profesii liberale.

Printr-un credit pentru afaceri Mikro Kapital, poți obține o finanțare cuprinsă între 2.000 și 700.000 de lei, iar termenul maxim de rambursare este de 10 ani.

Când este bine să optezi pentru un credit pentru afacerea ta

Ca să-ți dezvolți afacerea, atunci când ești la început de drum, vei avea cu siguranță nevoie de un program de finanțare avantajos. Prin urmare, va trebui să ceri un credit pentru afacerea ta, astfel încât să ai la dispoziție toți banii necesari. Poți folosi banii obținuți din credit în diferite scopuri:

  • Asigurarea stocului necesar de marfă;
  • Plățile datorate furnizorilor;
  • Plata salariilor;
  • Plata taxelor și a impozitelor la stat;
  • Investiții necesare pentru dezvoltarea afacerii: cumpărarea de mașini, utilaje, amenajarea unui nou sediu etc.
  • Refinanțarea unor credite obținute de la alte instituții.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/YXemfQiPR_E

Toate aceste nevoi trebuie sa fie acoperite urgent, motiv pentru care accesarea unui credit pentru afaceri va fi soluția salvatoare la un moment dat, atunci când te afli în dificultate sau atunci când vrei să dezvolti proiectul tau.

Avantajele creditelor nebancare pentru afaceri

Spre deosebire de creditele bancare, care sunt mai greu de obținut în anumite situații, creditele nebancare pentru afaceri prezinta mai multe avantaje. Iată care sunt acestea:

 

  • Ai nevoie de un număr minim de documente ca să accesezi creditul: trebuie să aduci doar acte care să arate identitatea ta și a asociaților tăi, garanții personale, actele legale ale firmei și acte care atestă situația financiară a companiei.
  • Vei primi consultanță specializată: creditul va fi personalizat în funcție de nevoile tale, astfel încât să obții cea mai avantajoasă ofertă pentru afacerea ta.
  • Nu vei plăti avans, iar dobânda este fixă.
  • Primești rapid banii de care ai nevoie: pentru un împrumut de până în 45.000 de lei vei primi creditul în doar 2 zile de la înregistrarea cererii.
  • Poti obtine un grafic flexibil de rambursare: în funcție de suma pe care o vei primi prin creditul nebancar, perioada de rambursare variază de la 60 la 120 de luni. De asemenea, graficul de rambursare poate fi personalizat în funcție de sezonalitatea afacerii tale.
  • Garanția pe care trebuie sa o oferi pentru accesarea creditului este de asemenea flexibilă, în funcție de suma de care ai nevoie.
            – Spre exemplu, pentru un credit de până la 45.000 de lei, ai nevoie doar de o
              garanție personală.
            – Pentru un credit cuprins între 45.000 și 135.000 de lei, la garanția personală se
              adaugă și garanția reprezentata de un bun mobil.
            – Pentru cel mai mare credit, de până la 700.000 de lei, ai nevoie de o garanție
              personală și de una reprezentata de un bun imobil.
     

Iată de ce creditele nebancare pentru finanțarea afacerii pot fi cea mai bună soluție pentru tine. Acestea se acordă indiferent de domeniul de activitate și de numărul de angajați, sunt rapide și flexibile, personalizate în funcție de nevoile și posibilitățile tale și ale proiectului pe care vrei să-l dezvolți.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă