Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Coreenii ne învaţă cum să creştem productivitatea

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.02.2019 - 15:15

Împreună cu experţii Centrului de Productivitate din Coreea (KPC), Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat au lansat un program prin care modele coreene de creştere a productivității și de dezvoltare a incubatoarelor de afaceri sunt transferate ca know-how şi implementate în România.

Proiectul Knowledge Sharing Program (KSP) este un proiect de cooperare intensivă, dezvoltat de Coreea de Sud pentru a oferi expertiză şi consultanță ţărilor partenere în domeniiile vizate, precum şi de e analiza oportunitățile de instruire.

Documentul, de tip ”Activity Arrangement”, a fost semnat de președintele KPC Kyoo Sung Noh și Darius Vodă, director-adjunct al Direcției Mediu de Afaceri. Acesta cuprinde modurile de colaborare, activitățile derulate în program și evaluarea rezultatelor.

”Obiectivul nostru este să găsim soluții pentru creșterea competitivității IMM-urilor. Marile companii au bugete pentru Cercetare și Dezvoltare, deci presiunea este mai mică. Preluarea unor modele de bună practică de la partenerii coreeni creează premisele pentru crearea unei strategii pe termen lung și pentru asigurarea stabilității economice”, a declarat ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat Ștefan-Radu Oprea.

 

 

 

 

Comentarii

loading...