Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CONPET S.A. achiziționează bunuri/servicii/lucrări confom Normelor Procedurale Interne de Achiziții,

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2019 - 14:38


În perioada 24.07-30.07.2019, au fost postate pe site-ul CONPET următoarele achiziții:

1)    Întreținere și remediere defecte accidentale la cisterne și echipamente încărcare – descarcăre la vagoanele de 60 mc, 80 mc si 86 mc proprietatea CONPET S.A. Ploiești.

2)    Achiziție materiale IT – ACORD-CADRU

3)    Servicii de monitorizare a factorilor de mediu (apă, aer, sol, zgomot) în punctele de lucru ale CONPET S.A, Ploiești.

4)    Servicii pentru verificarea, revizia anuală și service pentru aparatele de respirat izolante autonome cu aer comprimat TIP ARIAC pentru pompieri civili.

Anunțurile/ invitațiile de participare insoțite de documentele care stau la baza intocmirii ofertelor, se găsesc pe pagina proprie de internet (www.conpet.ro) , la secțiunea Achiziții.

 

 

 

 

 

                                                    ȘEF SERVICIU ACHIZIȚII

                                                         Ing.Florina Popescu

   

Citește totul despre:

#achizitii #conpet

Comentarii