Companiile aeriene mențin zborurile între București, Paris și Amsterdam, în ciuda pandemiei

Companiile aeriene Air France si KLM mențin zborurile între București, Paris și Amsterdam, în această iarnă, în ciuda pandemiei.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.12.2020 - 16:50

Companiile aeriene Air France si KLM mențin zborurile între București și Paris, respectiv între București și Amsterdam, în ambele sensuri, în această iarnă, în ciuda pandemiei.

Zborurile sunt operate în condiții sporite de igienă, atât în aeroporturi cât și la bord, astfel ca operațiunile să se desfășoare cât mai în siguranță pentru pasageri și echipaj, precizează un comunicat de presă transmis miercuri, 2 decembrie 2020.

Pasagerii care pleacă din România au la dispoziție patru zboruri săptămânale ce leagă Bucureștiul de Paris și două zboruri zilnice ce leagă Bucureștiul de Amsterdam. Prețul biletului de avion începe de la 130 de euro dus-întors. 

Pentru românii care vor să meargă în vacanță, este de interes și introducerea unei noi destinații în grila KLM. Astfel, din 10 decembrie, compania olandeza operează și două zboruri săptămânale pe ruta Amsterdam - Zanzibar. Aceasta e o destinație turistică la modă, întrucât în Africa sunt mult mai puține restricții generate de pandemie decât în Europa.

Comentarii