13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialZonga, lansată oficial. Vodafone devine acţionar minoritar la Trilulilu

Zonga, lansată oficial. Vodafone devine acţionar minoritar la Trilulilu

Creatorul site-ului Trilulilu Sergiu Biriş a lansat, pe 3 februarie, ceea ce el numeşte “alternativa la piraterie”. Este vorba de aplicaţia de music streaming Zonga care  permitea accesul la  cea mai mare colecţie de muzică din România – peste un milion de melodii. Între timp, Zonga a trecut printr-o perioadă de Beta Testing, a fost îmbunăţită şi a ajuns la 16 MILIOANE DE MELODII.

Vodafone România a intrat în acţionariatul Trilulilu Music, preluând o participaţie de 15%, şi a lansat, oficial serviciul Zonga.

“Ne bucurăm să susţinem un nou brand românesc, care are şanşe mari să devină aplicaţia preferată a românilor pasionaţi de muzică, şi în acelaşi timp, utilizatori de smartphone-uri. Datorită parteneriatului nostru cu Trilulilu, clienţii Vodafone beneficiază, exclusiv, de trafic gratuit pe mobil, în aplicaţie, precum şi de 3 luni în care pot testa serviciul Zonga fără niciun cost. (… ) O parte a veniturilor din abonamente va fi direcţionată către artişti şi casele de discuri, sprijinind astfel şi industria muzicală românească”, a declarat directorul comercial Consumer Business Unit al operatorului, Mihai Ghyka, într-o conferinţă de presă.

Prin intermediul Zonga clienţii vor avea acces la peste 16 milioane de melodii ale artiştilor români si internaţionali, prin parteneriatele încheiate cu case de discuri precum Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI, Cat Music, Roton, Mediapro Music şi altele.

Zonga include peste două milioane de albume şi single-uri, aparţinând unui numar de 1,2 milioane de artişti.

După cele trei luni gratuite, abonaţii Vodafone România şi utilizatorii cartelei Vodafone pot alege pachetul Zonga Vodafone, pentru utilizare nelimitată pe computer şi cinci ore pe mobil, cu 1,99 euro/ lună (fără TVA) sau pachetul Zonga Vodafone Nelimitat, pentru 2,99 euro/lună (fără TVA), cu acces nelimitat, atât pe PC, cât şi pe mobil.

Cele două pachete pot fi activate printr-un SMS gratuit la numărul 966.

Utilizatorii din alte reţele decât Vodafone pot activa pachetul Zonga Premium la zonga.ro, primind acces nelimitat la toată colecţia de muzică, atât de pe computer, cât şi de pe mobil, pentru un cost de 3,99 euro/luna (fără TVA).

Serviciul este accesibil de pe smarphone-urile compatibile cu sistemele iOS, Android şi Symbian/Nokia.

De pe computer, Zonga poate fi accesat ca aplicaţie pentru PC sau Mac sau direct din browser, la zonga.ro.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...
Ultima oră
Pe aceeași temă