8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialXerox încheie un parteneriat cu Asesoft Distribution

Xerox încheie un parteneriat cu Asesoft Distribution

Xerox România încheie un contract de distribuţie cu Asesoft Distribution pentru gama de echipamente de birou şi consumabile în zona entry-medium level.

Parteneriatul între cele două companii începe luna aceasta. El lărgeşte reţeaua de distribuţie a Xerox, permiţându-i o mai bună acoperire a business-urilor mici şi medii, prin accesul la reţeaua de parteneri Asesoft Distribution.

La rândul său, Asesoft Distribution îşi extinde portofoliul cu noi produse premium în zona de printing.

„Noul parteneriat cu Asesoft Distribution completează lista distribuitorilor Xerox. Ne dorim să oferim partenerilor Asesoft Distribution accesul facil la echipamentele şi consumabilele Xerox pentru IMM-uri, precum şi la promoţiile şi programele noastre. Prin intermediul partenerilor Asesoft Distribution vom beneficia de o mai bună reprezentare în rândul companiilor mici şi medii”, afirmă Vera Carmazan, Technology & Channels Director Xerox România şi Republica Moldova.

„Parteneriatul cu Xerox reprezintă o continuare firească a demersurilor iniţiate de Asesoft Distribution încă din 2010, de a concentra strategia de distribuţie pe proiectele şi parteneriatele cu distribuitorii din zona de GOV/Enterprise/SMB (clienţii guvernamentali, corporaţiile şi întreprinderile mici şi mijlocii). Şi pe parcursul acestui an, vom pune accentul pe extinderea portofoliului de produse astfel încât să acoperim toate cerinţele clienţilor din această categorie. Prin urmare, orice brand puternic este binevenit în portofoliul Asesoft Distribution, iar Xerox nu putea să lipsească din această ecuaţie”, declară Oana Barbu, Head of Purchase Asesoft Distribution.

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani.

Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente.

Asesoft Distribution, companie având capital integral românesc care activează în domeniul distribuţiei IT&C, este cel mai mare jucător din piaţa de distribuţie IT&C de la nivel local, cu afaceri de 145 milioane euro în 2010, în creştere cu 45% faţă de anul anterior.

Compania de distribuţie IT are o bază de clienţi formată din peste 1.000 reselleri activi şi este furnizor important al reţelelor de retail locale.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă