9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialUn expert în deșeuri a fost numit în fruntea Oil Terminal, companie...

Un expert în deșeuri a fost numit în fruntea Oil Terminal, companie strategică a statului

La conducerea Consiliului de Administrație al companiei de stat Oil Terminal, care operează unul dintre cele mai mari terminale petroliere din Sud-Estul Europei, a fost numit un expert în managementul deșeurilor. 

Societetea Oil Terminal și-a informat astăzi acționarii că Gheorghe Cristian-Florin a fost ales astăzi în calitatea de președinte al Consiliului de Administrație, după ce a fost numit luna trecută administrator provizoriu în consiliu.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul companiei, Gheorghe Cristian-Florin (41 de ani) a absolvit, în 2000, Universitatea Biotera, cu diploma de inginer expert în managementul deșeurilor. De atunci a lucrat în companii ca SC AR Metal SRL, SC AS Metal SRL, SC Euro Metal Trading SRL și SC AS Petrol Recycle SRL.

Oil Terminal SA Constanța ocupă o poziție strategică în Zona Mării Negre, fiind cel mai mare operator pe mare, specializat în vehicularea țițeiului, produselor petroliere și petrochimice lichide și a altor produse și materii prime în vederea import/exportului și tranzitului.

În 2015, compania, deținută majoritar de Ministerul Energiei, a avut în 2015 o cifră de afaceri netă de peste 138 milioane lei și un profit net de doar 5,9 milioane lei.

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă