Un avion Tarom care zbura pe ruta Munchen - Sibiu - Bucureşti a aterizat direct la Bucureşti, din cauza unor ”probleme tehnice”

O aeronavă Tarom cu 81 de pasageri la bord, care zbura pe ruta Munchen - Sibiu - Bucureşti, a aterizat direct la Bucureşti din cauza unor probleme tehnice.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2017 - 18:19

O aeronavă Tarom cu 81 de pasageri la bord, care zbura pe ruta Munchen - Sibiu - Bucureşti, a aterizat direct la Bucureşti din cauza unor probleme tehnice, a anunţat, marţi, compania aeriană, potrivit Mediafax.

Pasagerii pentru Sibiu vor fi transportați cu avionul de la București până la Cluj, de unde vor ajunge cu transportul terestru la Sibiu.

„Aeronava Airbus A318, având la bord 81 de pasageri, care a decolat de la Munchen la ora locală 10:25 pentru a efectua zborul ROT316 Munchen-Sibiu-Bucureşti este nevoită să aterizeze direct la Bucureşti din cauza unor probleme tehnice”, anunţă Tarom.

„Pasagerii cu destinaţia Sibiu vor primi asistenţă la sol, conform Regulamentului EC261/2004 privind drepturile pasagerilor, şi vor fi rerutaţi pe zborul programat la orele 17.50 spre Cluj, de unde vor fi preluaţi şi transportaţi terestru la Sibiu”, se arată într-un comunicat al companiei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...