Tudose: Mâine vom semna un contract cu o firmă americană care va produce armament în România

Premierul Mihai Tudose a anunțat că marți va fi semnat un contract important cu o firmă americană, care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.10.2017 - 16:13

Premierul Mihai Tudose a anunțat că marți va fi semnat un contract important cu o firmă americană, care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească, informează Agerpres.

"Mâine, vom semna un contract important cu o firmă americană, care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească, tot ca un angajament pe termen lung despre prezența României în NATO și ceea ce va însemna și sperăm că va însemna, în continuare, în această zonă a Europei, pe flancul estic și în Balcanii de Vest, ca un pilon de stabilitate și ca un partener strategic recunoscut — și vă mulțumim pentru asta — al Alianței Nord-Atlantice", a declarat șeful Executivului, după întrevederea avută cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la Vila Lac 1.

Totodată, prim-ministrul i-a mulțumit secretarului general al NATO pentru sprijinul dat României, inclusiv prin prezența a cât mai mulți români în structurile de conducere ale Alianței.

Acordul care se va semna marți intervine după ce, acum două săptămâni, ministrul Mihai Fifor, aflată în vizită la Washington, a avut întâlniri cu reprezentanţi ai trei companii americane din domeniul industriei de apărare - Raytheon, Lockheed Martin şi Bell Helicopter.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...