Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-a deschis cel mai mare Sony Center din România

Sony anunţă astăzi disponibilitatea primei camere video Handycam 3D - modelul TD10 - în România, în cel mai nou Sony Center din ţară, situat în Băneasa Shopping City. Cu o suprafaţă de ...

Share

Roxana Grosu 0 comentarii

21.06.2011 - 15:43

Sony anunţă astăzi disponibilitatea primei camere video Handycam 3D - modelul TD10 - în România, în cel mai nou Sony Center din ţară, situat în Băneasa Shopping City.

Cu o suprafaţă de 175 metri pătraţi şi peste 1000 produse la vânzare, noul punct de vânzare devine cel mai important magazin al reţelei.

"Anul trecut, Sony s-a impus drept liderul pieţei în divertismentul 3D, oferind utilizatorilor săi acces atât la hardware 3D, cât şi la conţinut 3D. Anul acesta, Sony îşi concentrează eforturile în crearea unui spaţiu 3D mai personal. Prin lansarea modelului Handycam TD10 aducem, încă o dată, un plus de valoare Universului 3D, în care utilizatorii îşi pot crea propriul conţinut tridimensional", spune Tomohiro Nakashima, Country Manager Sony în Romania, Bulgaria, Macedonia, Albania şi Kosovo.

Întărind portofoliul Sony 3D, modelul HDR-TD10E reprezintă prima cameră 3D "Double Full HD" destinată utilizatorilor obişnuiţi.

Camera video beneficiază de un sistem cu obiectiv dublu, ce include două dintre componentele principale ale dispozitivului - două obiective Sony G, doi senzori CMOS "Exmor R" şi două procesoare de imagine "BIONZ".

Sistemul dual de înregistrare generează posibilitatea de redare a conţinutului 3D la rezoluţie 2D Full HD, automat, pe ecrane 2D, în timp ce conţinutul 3D poate fi vizualizat fără a fi nevoie de ochelari 3D pe ecranul LCD 3D, clar, Xtra Fine tactil, de 3,5 inci al camerei.

Utilizatorul poate reda clipurile video 3D Full HD pe orice televizor HD compatibil 3D. În plus faţă de alte funcţii inovatoare, zoom-ul optic 10x cu stabilizare de optică de imagine SteadyShot (în modul activ) şi modul iAUTO sunt disponibile în 3D. Cu o memorie flash de 64GB, modelul HDR-TD10E este astăzi disponibil în noul Sony Center din Băneasa Shopping City, la preţul de 6.999 lei.

Noul Sony Center dispune de o suprafaţă de 175 de metri pătraţi, devenind astfel cel mai mare punct de vânzare al reţelei.

Magazinul reprezintă relocarea Sony Center Băneasa, ca răspuns al cerinţelor crescute ale clienţilor magazinului.

Suprafaţa generoasă oferă cea mai mare suprafaţă de expunere a produselor - peste 1000 produse disponibile la raft, dar şi un spaţiu special dedicat asistenţei post-vânzare, adresat clienţilor Sony Center.

Cumpărătorii echipamentelor foto-video vor avea posibilitatea de a participa gratuit la cursuri de utilizare a aparatelor achiziţionate, în spaţiul special amenajat din noul Sony Center Băneasa. Cursurile vor fi realizate de către personal Sony specializat, iar la primul seminar vor putea participa posesorii camerei video 3D Handycam TD10, achiziţionată din oricare magazin al reţelei Sony Center.

Citește totul despre:

Comentarii