20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialRombat a produs bateria cu numarul 1.000.000

Rombat a produs bateria cu numarul 1.000.000

            Cea mai noua unitate de productie ROMBAT a produs bateria cu numarul 1.000.000

            Cei peste 35 de ani de experienta ROMBAT inseamna traditie, performanta si perseverenta. Inseamna evolutie si atentie sporita oferita productiei de baterii si cererilor primite din partea clientilor ROMBAT.

             Pentru ROMBAT, luna noiembrie 2015 este foarte importanta. In noua unitate de productie ROMBAT, inaugurata la finele anului 2013, a fost produsa bateria cu numarul 1.000.000. Dincolo de acest numar stau, pe de o parte, eforturile depuse de intreaga echipa ROMBAT pentru a oferi cele mai bune produse, iar pe de alta parte sunt milioanele de conducatori auto ale caror masini functioneaza cu ajutorul bateriilor ROMBAT.   

             Mai mult decat atat, luna noiembrie a acestui an a insemnat pentru ROMBAT doua recorduri absolute in istoria de 35 de ani – un record de productie si un record de vanzari.

In ceea ce priveste recordul de productie, in luna noiembrie 2015, ROMBAT a produs un numar total de 288.654 de baterii.

Cel de-al doilea record a fost inregistrat la nivelul vanzarilor. Astfel, in luna noiembrie 2015, a fost vandut un numar total de 272.821 de baterii ROMBAT.

            Aceste recorduri obtinute de ROMBAT sunt rezultatul pasiunii, experientei, eficientei din cadrul procesului de productie, dar sunt si o urmare a cresterii cererii bateriilor ROMBAT, iar pentru acest lucru multumim tuturor clientilor ROMBAT pentru increderea pe care ne-o acorda.

Sa livram produse de inalta calitate si sa mentinem standarde inalte in munca pe care o facem sunt repere care ne-au ajutat si ne ajuta sa obtinem baterii foarte bune, baterii de cursa lunga!

    ROMBAT este bateria numarul 1 in Romania!

    ROMBAT este parte a grupului sud-african METAIR Investments Limited, al treilea   

    producator de pe piata de baterii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

    Mai multe informatii va rugăm sa gasiti pe site-ul nostru: www.rombat.ro   

 

 

 

Cele mai citite

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă