RISE Project: Tel Drum - latifundiarul din Teleorman

Firma Tel Drum, ai cărei "acționari secreți" au legătură cu Liviu Dragnea, este unul dintre cei mai importanți proprietari și concesionari de terenuri și imobile din sudul României, dezvăluie o anchetă realizată de RISE Project.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.05.2017 - 22:55

Firma Tel Drum, ai cărei "acționari secreți" au legătură cu Liviu Dragnea, este unul dintre cei mai importanți proprietari și concesionari de terenuri și imobile din sudul României, dezvăluie o anchetă realizată de RISE Project.

Oameni - cheie și firme apropiate liderului PSD și al Camerei Deputaților au obținut, în ultimii 20 de ani, proprietăți care, cândva, au fost ale statului român. În final, principalul beneficiar al acestor tranzacții este firma Tel Drum, care ar controla, în acest moment, aproape 200 de clădiri și de terenuri.

Cele mai multe proprietăți descrise de RISE Project ca fiind în această situație sunt în județul Teleorman, în localitățile Turnu Măgurele și Alexandria, precum și în județul Argeș.

În aprilie 2002, prin semnătura lui Liviu Dragnea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, firma Tel Drum a fost cumpărată, prin negociere directă, de Marian Fișcuci – prietenul din școală al lui Liviu Dragnea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...