9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialPrima soluţie de e-payment cu card bancar din curieratul românesc

Prima soluţie de e-payment cu card bancar din curieratul românesc

DPD România,una dintre cele mai importante companii de coletărie şi curierat expres de pe piaţa locală, lansează platforma www.dpdonline.ro, cel mai modern centru de comenzi al DPD şi prima soluţie din România ce oferă posibilitatea de a realiza plata online cu card bancar în curieratul românesc.

Platforma dpdonline.ro oferă clienţilor – persoane active, extrem de ocupate, prezente în mediul online – servicii de curierat integrate şi complete, de la comandă până la plată şi track&trace. Noul serviciu se adresează atât persoanelor juridice cât şi persoanelor fizice.

Utilizatorii pot expedia comod, sigur şi rapid colete oriunde în ţară şi în Europa, printr-o simplă comandă online, cu posibilitatea de a efectua plata electronic, cu orice tip de card bancar.

Funcţiunile serviciului dpdonline.ro respectă legislaţia în vigoare şi se aliniază tuturor standardelor naţionale şi internaţionale de securitate a datelor. Aplicaţia a fost dezvoltată şi implementată de DPD în Ţările Baltice anul trecut şi a avut deja un impact pozitiv asupra businessului, 90% dintre clienţi folosind deja acest serviciu.

Implementarea şi adaptarea platformei pentru piaţa din România a durat aproximativ şase luni şi a fost realizată în parteneriat cu Gecad ePayment, cel mai mare procesator de plăţi online din România.

“Suntem convinşi că în 6 luni de la lansare, 50% dintre clienţii actuali vor folosi noul nostru serviciu şi vom atrage în medie 200 de noi tranzacţii pe lună din partea persoanelor fizice.”, a declarat Alin Gherman, Director Comercial al DPD România.

Pe un trend crescător al pieţei de tranzacţii online cu plata prin card bancar şi a dinamicii comerţului online în general, atât din punct de vedere valoric cât şi al numărului de utilizatori, DPD România estimează că într-un an de la lansare, acest servicu va avea un impact în creşterea cifrei de afaceri de peste 5%.

DPD este unul dintre liderii internaţionali ai serviciilor de coletărie şi curierat express, fiind numărul doi în Europa pe piaţa de profil.

DPD operează în peste 800 de locaţii în 40 de ţări, având 24,000 de angajaţi (include subcontractori) şi peste 26.000 de vehicule. Grupul francez GeoPost, o subsidiară aflată în proprietatea La Poste, deţine majoritatea acţiunilor DPD (83,32 % acţionariat). Acţionarii minoritari sunt DPD Systemlogistik GmbH & Co. KG şi DPD Zeitfracht GmbH & Co. KG.

Grupul GeoPost regrupează filialele Express ale Grupului La Poste şi reprezintă o forţă importantă în curieratul Express din Europa după cum o demonstrează reţeaua rutieră DPD de prim rang.

GeoPost activează în peste 230 de ţări în numele a mai mult de 300 000 de clienţi din întreaga lume, fiind lider pe piaţă de curierat rapid şi coletărie în Franţa şi pe locul al doilea în Europa.

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă