13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPraktiker a investit 2,2 milioane euro în extinderea magazinului din Ploieşti

Praktiker a investit 2,2 milioane euro în extinderea magazinului din Ploieşti

Magazinul Praktiker din Ploieşti va avea începând de astăzi o suprafaţă de vânzare disponibilă pentru clienţi mai mare cu 2.076 mp. Praktiker România a extins unitatea de la Ploieşti până la 8.270 mp., printr-un proiect reprezentând o investiţie totală de 2,2 milioane euro.

 

Extinderea de la Ploieşti este al treilea proiect de dezvoltare a reţelei noastre pe care l-am finalizat de la începutul anului, după lărgirea unităţii de la Deva şi deschiderea magazinului de la Botoşani. Faptul că magazinul dispune de un spaţiu mai generos oferă totodată un avantaj pentru creşterea diversităţii ofertei noastre de produse”, a declarat Monica Hodor, director general interimar al Praktiker România. 

Praktiker Ploieşti şi-a început activitatea în anul 2003, acesta fiind printre primele magazine deschise de Praktiker după intrarea pe piaţa din România. Unitatea a fost prevăzută din faza de proiect cu opţiunea de extindere a suprafeţei. Spaţiul suplimentar de 2.076 mp de care dispune acum este distribuit pe raioanele Lemn, Construcţii, Sanitare, Electrice şi Gradină, acesta permiţând expunerea mai multor soluţii de amenajare şi adăugarea unor forme noi de prezentare a produselor din ofertă.

Datorită suprafeţei adăugate, magazinul şi-a schimbat de asemenea conceptul biroului de informaţii pentru clienţi şi al celui destinat furnizării de servicii financiare.

Compania Praktiker România a extins până acum suprafaţa de vânzare pentru 7 magazine din reţeaua existentă: cele trei unităţi din Bucureşti, magazinele din Craiova, Cluj-Napoca, Timişoara şi Deva. Reţeaua Praktiker are în prezent 27 de unităţi şi acoperă cea mai mare parte a oraşelor din ţară cu peste 100.000 de locuitori. Suprafaţa de vânzare totală pe care compania o deţine este de peste 180.000 mp, valoarea investiţiilor realizate în reţeaua actuală ridicându-se la aproximativ 270 milioane euro.

Praktiker România este liderul pieţei româneşti do-it-yourself, având vânzări anuale de peste 1 miliard lei şi cea mai extinsă reţea de magazine specializate. Compania are în prezent magazine în Bucureşti (3 unităţi), Cluj-Napoca, Ploieşti, Braşov, Bacău, Oradea, Constanţa, Timişoara (2 magazine), Craiova, Tîrgu-Mureş, Arad, Satu Mare, Brăila, Iaşi (2 magazine), Baia Mare, Galaţi, Târgovişte, Deva, Piteşti, Buzău, Piatra Neamţ, Focşani şi Botoşani.


Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă