OMV Petrom a anunţat că va vinde câteva zăcăminte deţinute în România. Utima acțiune de acest gen a avut loc la 1 august

Compania OMV Petrom a lansat o nouă rundă de vânzări de zăcăminte, după ce la 1 august a transferat 19 zăcăminte „marginale”, a anunţat directoarea generală Mariana Gheorghe, odată cu transmiterea rezultatelor financiare către Bursa de Valori Bucureşti.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.08.2017 - 12:01

Compania OMV Petrom a lansat o nouă rundă de vânzări de zăcăminte, după ce la 1 august a transferat 19 zăcăminte „marginale”, a anunţat directoarea generală Mariana Gheorghe, odată cu transmiterea rezultatelor financiare către Bursa de Valori Bucureşti (BVB), informează joi Mediafax.

„La 1 august a avut loc transferul a 19 zăcăminte marginale. În acord cu strategia noastră de valoare mai presus de volum, am iniţiat o nouă rundă de vânzări de zăcăminte”, se arată în datele trimise către BVB.

Contractul de vânzare a parcului eolian Dorobanţu a fost semnat în luna iulie, ca parte a strategiei de concentrare pe activităţile de bază. Centrala electrică Brazi şi-a reluat operaţiunile la jumătate din capacitate în data de 5 iulie.

OMV Petrom a înregistrat un profit net atribuibil acţionarilor de aproape 1,2 miliarde de lei în primele şase luni din 2017, după ce a raportat în al doilea trimestru un profit de peste 590 de milioane de lei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...