8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHamburgeri Hi-Tech: Terminalele touchscreen vor înlocui casierele zâmbitoare

Hamburgeri Hi-Tech: Terminalele touchscreen vor înlocui casierele zâmbitoare

Restaurantele McDonald’s din Europa vor înlocui în viitorul apropiat modul în care clienţii vor comanda meniurile, schimbând legendarul “serviciu cu zâmbetul pe buze al casierilor” şi utilizarea banilor cash cu terminale touchscreen care folosesc un sistem de plată cu cardul.

“Sistemul de comandă pentru mâncare nu a fost schimbat de 30 – 40 de ani”, declară Steve Easterbrook, preşedintele Mcdonalds Europa, citat de Financial Times.

Pentru început, circa 7000 de fast-food-uri din Marea Britanie vor fi dotate cu tehnologie touchA© screen, cu scopul de a micşora timpul tranzacţiei per client cu 3-4 secunde.

Citeste şi: Coşmarul american: Cum a ajuns McDonald’s să respingă mai mulţi candidaţi decât Harvard?

McDonald’s este cel mai mare retailer global din domeniul serviciilor alimentare, cu peste 32.000 de restaurante în 117 ţări.

În cei peste 15 ani de prezentă pe piaţa din România compania a investit circa 300 milioane euro în dezvoltarea reţelei şi a avut peste 500 milioane de clienţi, adică o medie de 140.000 clienţi pe zi.

 

Cele mai citite

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă