HotNews: Firma lui Sebastian Ghiță urma să livreze Armatei Române mașini blindate dotate cu un motor ecologic inexistent. Licitația a fost câștigată de firma Teamnet pe baza unui argument birocratic

Firma Teamnet Engineering, din grupul controlat de omul de afaceri Sebastian Ghiță, ar fi urmat să livreze Ministerului Apărării Naționale mașini blindate în valoare de 80 de milioane de euro.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.06.2017 - 13:16

Firma Teamnet Engineering, din grupul controlat de omul de afaceri Sebastian Ghiță, ar fi urmat să livreze Ministerului Apărării Naționale mașini blindate în valoare de 80 de milioane de euro, informează HotNews.

Afacerea a picat după ce Sebastian Ghiță a fugit în Serbia, iar MApN a anunțat că va relua licitația.

Firma lui Ghiță, Teamnet Engineering, obținuse contractul doar prin faptul că toți ceilalți participanți la licitație au fost descalificați. Motivul invocat pentru descalificarea concurenților lui Ghiță a fost faptul că nu au în obiectul de activitate Codul CAEN 3040, care se referă la blindate de luptă pe roți.

Singura firmă participantă la licitație care a intuit că se va cere acest Cod 3040 a fost compania lui Sebastian Ghiță.

"Curios, dupa anunțul de licitație din 20 septembrie al Romtehnica, Teamnet Engineering își adaugă la activităț tocmai codul CAEN 3040", notează HotNews.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...