Fără camioane pe podul de la Agigea

Autovehiculele cu masa mai mare de 5 tone nu vor putea circula pe podul de la Agigea până la 1 august.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 18.07.2016 - 08:29

Autovehiculele cu masa mai mare de 5 tone nu vor putea circula pe podul de la Agigea până la 1 august.

Derogare de la această regulă primesc doar autocarele sau vehiculele cu un regim de circulaţie prioritară, a anunțat Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România.

Nici pentru șoferii de autotu­risme circulația nu se desfășoară așa cum ar trebui, fiind limitată la benzile de pe mijlocul podului, iar viteza de deplasare este limitată la 50 de kilometri pe oră.

„Menţionăm că restricţiile de circulaţie sunt determinate de lucrările de reabilitare a podului de la Agigea, peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, situat pe DN 39, la km 8+988. În acord cu necesităţile impuse de stadiul de desfășurare a lucrărilor, CNADNR SA va informa participanţii la tra­fic asupra modificărilor care au ca obiect măsurile de restricţionare a circulaţiei”, se mai arată în comunicatul companiei de drumuri.

Lucrările de reabilitare a podului de la Agigea, construit în 1983, au început în 2011.  Între timp, șoferii au posibilitatea să traverseze Canalul Dunăre-Marea Neagră pe noul pod de la Agigea, cu un ocol de numai 700 de metri. Imediat după ieșirea de pe Autostrada Soarelui, ruta alternativă este semnalizată corespunzător, șoferii trebuind să se înscrie pe varianta Port Constanța Sud.

Citește totul despre:

Comentarii