Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fabrica Daimler, inaugurată la Sebeş

Compania germană Daimler AG, propri–etarul Mercedes-Benz, a inaugurat unitatea de producţie de la Sebeş prin intermediul Star Transmission, subsidiara sa din România. În oraşul din judeţul Alba sunt fabricate cutii de ...

Share

Adi Rus 0 comentarii

17.07.2013 - 20:26

Compania germană Daimler AG, propri–etarul Mercedes-Benz, a inaugurat unitatea de producţie de la Sebeş prin intermediul Star Transmission, subsidiara sa din România. În oraşul din judeţul Alba sunt fabricate cutii de viteze pentru celebra companie auto germană, iar investiţia totală a fost de aproape 300 de milioane de euro. Odată cu această inaugurare, numărul angajaţilor în fabrica de la Sebeş va ajunge la 500, iar împreună cu cei care lucrează deja la cea de-a doua unitate Star Transmission din judeţ, situată la Cugir, acesta depăşeşte 1.300. La deschiderea de la Sebeş au participat, potrivit ştirişireportajealba.ro, atât oficiali ai companiei germane, cât şi reprezentanţi ai administraţiei judeţene şi locale.

Cutii automate

Din anul 2016, acolo vor fi asamblate şi noile cutii de viteză automate, care vor marca începutul unei noi generaţii în dezvoltarea Daimler AG. Compania germană s-a orientat către fabrica de la Sebeş deoarece unitatea principală de la Stuttgart funcţionează la capacitate maximă. Reprezentanţii acesteia au considerat Star Transmission drept „varianta preferată pentru asigurarea capacităţilor suplimentare de producţie”, conform unei declaraţii făcute, în luna aprilie, de către unul dintre directorii de producţie ai Mercedes, Peter Schabert..

Citește totul despre:

Comentarii

loading...