23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCurs de Coaching la Londra cu 1150 de lire

Curs de Coaching la Londra cu 1150 de lire

Cei care doresc un certificat în coaching, au ocazia de a urma cursul “Executive Coaching Training”, care va fi ţinut la Londra, în perioada 14-15 martie. Acesta este organizat de Business-Edu împreună cu Performance Consultants.

Cursul oferă participanţilor ocazia de a explora principiile şi filosofia Coaching-ului într-un mod pragmatic, de a-şi dezvolta inteligenţa emoţională prin exerciţii practice şi exemple, de a-şi dezvolta aptitudini de Coaching şi de a adopta un stil personal. De asemenea, cursanţii vor experimenta practic tehnici şi concepte care îi vor ajuta să pună bazele unei culturi a performanţei în cadrul organizaţiilor în care activează.

Traineri

“Profesorii” de coaching care se vor ocupa de cursanţi sunt renumiţi la nivel internaţional:

Sir John Whitmore

Sir John Whitmore este o personalitate recunoscută internaţional în domeniile Coaching, Leadership, Transformare organizaţională şi Consultanţă de management. Whitmore este Executive Chairman în cadrul companiei Performance Consultants şi este considerat  numărul unu ca Business Coach de către publicaţia The Independent din Marea Britanie şi este premiat de către International Coach Federation.  Mai mult, reprezentanţii Asociaţiei de Coaching sunt de părere că Whitmore are cel mai mare impact pentru profesia de coach. John este una dintre cele mai importante personalităţi din cadrul comunităţii de coaching, la nivel global.

Lori Shook

Lori Shook este Master Certified Coach ( MCC)  şi Senior Consultant cu o experienţă vastă în proiectarea şi furnizarea programelor de training pentru coach, directori, manageri şi consultanţi. De asemenea, Lori creează şi facilitează programe de relaţionare şi de work-life balance. Lori are o experienţă de peste 12 ani în domeniul coaching-ului, a profesat în cadrul The Coaches Training Institute (CTI), timp de 10 ani, ocupând funcţia de director al Diviziei Internaţionale.

Tiffany Gaskell

Tiffany Gaskell este Directorul Executiv al Performance Consulatants şi crede cu tărie în transformarea organizaţiilor care utilizează abordarea “the whole systems”. Tiffany are o experienţă vastă pe piaţa internaţională de investiţii bancare, în Londra, New York, Italia şi este certificată ca şi Coach profesionist.

Inscrierea se va face prin intermediul Business-Edu, iar plata se va efectua catre Performance Consultants, iar taxa de participare 1150 de lire + TVA (se va aplica TVA-ul din Marea Britanie), participanţii beneficiind de o reducere de 15% (1350 lire iniţial). Numărul de locuri este limitat iar doritorii pot apela la Sorina Negoita, 0753.777.666 , sorina.negoita@business-edu.ro, sau la Tania Mihalache, 0753.666.444, tania.mihalache@business-edu.ro.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Dezvăluiri din viața artistei Anna Lesko. După cinci ani de singurătate, cântăreața rupe tăcerea

Anna Lesko s-a "dezbrăcat" de cuvinte la podcastul "Fain și Simplu" moderat de Mihai Morar. Artista a vorbit despre viața ei personală, regrete și...
Ultima oră
Pe aceeași temă