12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialConsultanţii de la TPA Horwath vor afaceri de 3,3 milioane euro anul...

Consultanţii de la TPA Horwath vor afaceri de 3,3 milioane euro anul acesta

TPA Horwath România estimează o majorare cu 14% a cifrei de afaceri în 2011 bazată pe creşterea principalelor arii de expertiză şi pe dezvoltarea portofoliului de clienţi.

TPA Horwath România estimează pentru 2011 o cifră de afaceri de aproximativ 3,3 milioane euro, ceea ce reprezintă o creştere de 14% faţă de 2010, mizând pe dezvoltarea susţinută a principalelor arii de expertiză şi a portofoliului de clienţi.

În 2010, TPA Horwath România a realizat o cifră de afaceri de 2,9 milioane de euro, în creştere cu 13% faţă de 2009, când compania raporta o cifră de afaceri de 2,6 milioane de euro.

TPA Horwath România are în prezent în portofoliu peste 300 clienţi, companii locale şi internaţionale active preponderent în sectoare precum construcţii, energie, imobiliare, industrie, producţie şi distribuţie.

 

Cu sediul central la Viena, TPA Horwath este una dintre cele mai importante companii de consultanţă financiară din Europa Centrală şi de Est şi, fiind parte din reţeaua Crowe Horwath Internaţional, se află în top 10 organizaţii de consultanţă în taxe şi audit financiar din lume.

TPA Horwath este activă pe piaţa din România din 1998, oferind servicii complete de consultanţă financiară pentru clienţii săi: contabilitate, audit, taxe şi consultanţă juridică.

„Rezultatele financiare în creştere raportate pe anul 2010 şi estimările pentru 2011 reprezintă consolidarea poziţiei TPA Horwath pe piaţa de profil din România”, a declarat Jan Glas, Managing Partner TPA Horwath România.

TPA Horwath este prezentă în 10 ţări din Europa: Austria, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. TPA Horwath este activă pe piaţa din România din 1998, oferind servicii complete de consultanţă financiară: contabilitate, audit, taxe şi consultanţă juridică.

 

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă