Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Altex România si CardAvantaj lansează o ofertă cu beneficii extinse în aşteptarea Black Friday şi a Sărbătorilor de Iarnă

Altex România împreună cu Credit Europe Bank lansează, în baza parteneriatului lor strategic, o ofertă fără precedent, punând la dispoziţia noilor clienţi un număr extins de 15 rate fără dobândă prin CardAvantaj şi vouchere cadou, la achiziţii din magazinele Altex şi Media Galaxy sau pe www.altex.ro şi www.mediagalaxy.ro.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

15.10.2014 - 15:31

Altex România împreună cu Credit Europe Bank lansează, în baza parteneriatului lor strategic, o ofertă fără precedent, punând la dispoziţia noilor clienţi un număr extins de 15 rate fără dobândă prin CardAvantaj şi vouchere cadou, la achiziţii din magazinele Altex şi Media Galaxy sau pe www.altex.ro şi www.mediagalaxy.ro.

În cadrul campaniei “CardAvantaj, Altex şi Media Galaxy – Oferta care l-a înfuriat pe Moş Crăciun”, desfăşurată între 9 octombrie 2014 şi 31 decembrie 2014, orice client care aplică şi intră în posesia unui CardAvantaj MasterCard în această perioadă, va avea beneficii extinse. Astfel, persoanele care vor accesa această ofertă vor primi cadou 200 lei, sub formă de două vouchere a câte 100 de lei fiecare, pentru achiziţia oricărui produs în magazinele Altex şi Media Galaxy dar şi online, precum şi un număr extins de 15 rate fără dobândă pentru achiziţiile realizate până pe 15 ianuarie 2015.

„Prin această ofertă, conturăm de fapt, o etapă superioară a beneficiilor oferite de CardAvantaj, pe care, împreună cu partenerul nostru strategic, Altex România am decis să le punem la dispoziţia clienţilor noştri. Vorbim despre un set de beneficii cumulate: reduceri prin voucher, alături de extinderea numărului de rate, crescând practic accesibilitatea cumpărăturilor pentru clienţii celui mai mare şi important retailer de IT&C din Romania, ce se pregătesc pentru maratonul cumpărăturilor şi reducerilor de Black Friday şi de sărbători”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank România.

Cea mai atractivă ofertă de pe piaţă, creată de cel mai iubit card de rate din România şi cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice, multimedia şi IT&C de pe piaţă, devine astfel de nerefuzat pentru clienţii din România în această perioadă.

„Misiunea companiei a fost, încă de la început aceea de a le asigura iubitorilor de tehnologie accesul la cele mai noi inovaţii, oferindu-le în mod constant noi sisteme de achiziţie prin intermediul cărora să democratizăm accesul la ultimele gadget-uri. Datorită acestei abordări, Altex România a devenit un reper pentru retail-ul electro IT şi prin intermediul acestui nou parteneriat vom putea oferi cele mai bune produse de finanţare de pe piaţă. Mai mult, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care au nevoi tot mai complexe, oferta dezvoltată împreună cu Credit Europe Bank este disponibilă atât pentru achiziţii online, cât şi offline, în magazinele Altex şi Media Galaxy. Acest fapt subliniază strategia omni-channel şi viziunea noastră datorită căreia suntem pregătiţi să oferim cele mai bune soluţii clienţilor noştri şi, în mod special, generaţiilor de utilizatori care au îmbrăţişat era digitală”, a declarat Adrian Urda, VP Retail şi Logistică în cadrul Altex România.

Clienţii eligibili care aplică şi primesc un CardAvantaj până la finalul anului se pot bucura de beneficiile campaniei până pe 15 ianuarie 2015. Pentru a putea utiliza voucherele, posesorii CardAvantaj trebuie să cumpere produse în valoare de minimum 600, respectiv 1.200 de lei. Astfel, la cumpărături de peste 600 de lei, se poate utiliza un voucher de 100 de lei, care se va scădea din suma de plată, iar pentru cumpărături mai mari de 1.200 de lei se vor putea utiliza ambele vouchere. Totodată, pentru a beneficia de cele 15 rate clienţii trebuie să aleagă la casa de marcat sau pe website numărul maxim de rate disponibil în mod standard în magazinele Altex şi Media Galaxy, adică 12 rate, la care Credit Europe Bank va adăuga în mod suplimentar 3 rate ce vor fi evidenţiate în extrasul de cont CardAvantaj.

Pentru mai multe informaţii despre campanie şi despre CardAvantaj, cel mai iubit card de rate din România, prezent în aproximativ 9.500 de magazine partenere, în întreaga ţară, accesaţi www.cardavantaj.ro, www.altex.ro şi www.mediagalaxy.ro.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...