23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAfiliere pe piaţa de consultanţă

Afiliere pe piaţa de consultanţă

Ensight Management Consulting, cea mai importantă companie românească de pe piaţa locală de consultanţă în management, s-a afiliat recent la Eurogroup Consulting, una dintre cele mai puternice reţele de consultanţă din Europa.

Eurogroup Consulting este o reţea independentă de consultanţă, de origine europeană, ce deţine 24 de birouri în 18 ţări şi are în prezent o echipă formată din 1200 de consultanţi, ce abordează o gamă diversificată de probleme de afaceri pentru clienţi, la nivel naţional şi internaţional.

“Sorgintea europeană constituie un aspect esenţial, deoarece noi credem că experienţa şi cunoaşterea reprezintă o necesitate, însă conexiunea cu factorul uman şi, prin urmare, cu cultura, va face diferenţa în scopul mobilizării clienţilor noştri către rezultate reale şi pe termen lung”, a declarat Yves Labat, General Delegate al Eurogroup Consulting.

Compania oferă servicii de consultanţă în multiple sectoare de activitate: bănci, finanţe, asigurări, industria farmaceutică, producţie, retail şi distribuţie, energie şi utilităţi, telecomunicaţii, administraţie publică şi servicii medicale.

“Am dezvoltat o expertiză în gestionarea diferenţelor culturale. Singularitatea noastră constă în abordarea personalizată a fiecărui proiect, acordând o importanţă deosebită diferenţelor culturale. Echipele noastre sunt imediat operaţionale, în scopul efectuării unor misiuni internaţionale de consultanţă”, a adăugat Yves Labat.

Această afiliere deschide noi perspective pentru Ensight la scară regională. “În plus faţă de acoperirea geografică, acest parteneriat ne oferă o platformă de cooperare profesionistă: acces la cercetare academică, prin intermediul Institutului Eurogroup, training şi cursuri de specialitate pentru consultanţi, schimb de experienţă şi know-how în multiple sectoare de activitate, competenţe extinse, standarde ridicate de calitate pentru serviciile de consultanţă oferite, proiecte internaţionale”, a declarat Robert Maxim, Managing Partner în cadrul Ensight Management Consulting.

Ensight Management Consulting a devenit astfel prima companie românească afiliată unui grup internaţional de consultanţă în management. Ca urmare a acestei afilieri, ENSIGHT oferă servicii şi soluţii extinse la nivel pan-european.

Cele mai citite

Dezvăluiri din viața artistei Anna Lesko. După cinci ani de singurătate, cântăreața rupe tăcerea

Anna Lesko s-a "dezbrăcat" de cuvinte la podcastul "Fain și Simplu" moderat de Mihai Morar. Artista a vorbit despre viața ei personală, regrete și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă