Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Afacere de succes. O fabrică din județul Suceava exportă scândură pentru sicrie

Firmele private din România găsesc, uneori, oprtunități de afaceri nebănuite.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.06.2017 - 20:15

Firmele private din România găsesc,  uneori,  oprtunități de afaceri nebănuite.

O fabrică din orașul Siret (județul Suceva) exportă cu succes panouri din lemn din care se confecționează  sicrie.

„Anul trecut am exportat 200 de metri cubi de panori pentru sicrie în Turcia”, a declarat directorul fabricii, Horea Mitrea.

În anul 2017, Turcia n-a mai comandat asemenea produse, dar în schimb au apărut clienți pentru  panouri de sicrie în Germania și în Austria.

Fabrica de la Siret aparține grupului Holzindustrie Schweighofer, cu sediul central în Austria. Principalele produse confecționate la Siret sunt panourile din lemn de molid și de pin, destinate, în primul rând, industriei mobilei. Fabrica a fost deschisă în anul 2007 și are acum 250 de angajați.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...