Firma Teamnet, fondată de fugarul Sebastian Ghiță, și-a cerut insolvența. Compania asigură mentenanța Cardului de Sănătate

Firma Teamnet Internațional, fondată de fostul deputat dat în urmărire internațională Sebastian Ghiță, a depus, luni, la Tribunalul Prahova, cererea de deschidere a procedurii de insolvență.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 20.03.2017 - 16:25

 Firma Teamnet Internațional, fondată de fostul deputat dat în urmărire internațională Sebastian Ghiță, a depus, luni, la Tribunalul Prahova, cererea de deschidere a procedurii de insolvență,  conform unei declarații transmise HotNews.ro

Cu toate acestea, reprezentanții firmei susțin că „vor asigura continuitate în dezvoltarea, implementarea și mentenanța sistemelor de care este responsabilă”, informează sursa citată.

Teamnet Internațional asigură, în prezent, atât mentenanța hardware la Platforma Informatică din Asigurările de Sănătate (PIAS), cât și mentenanța software la CEAS - Sistemul informatic pentru Cardul Electronic de Asigurări de Sănătate, contracte în valoare de peste cinci milioane de euro.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...