Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Compania de Drumuri a aprobat înfiinţarea Antreprizei de Construcţii, o societate care va funcţiona în subordinea Ministerului Transporturilor.

Compania de Drumuri a aprobat înfiinţarea Antreprizei de Construcţii

Compania de Drumuri a aprobat înfiinţarea Antreprizei de Construcţii, o societate care va funcţiona în subordinea Ministerului Transporturilor, prin care statul ar putea prelua lucrări abandonate la drumuri sau demara proiecte noi.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

20.03.2018 - 14:23

Totuşi, înfiinţarea societăţii ridică semne de întrebare în privinţa unui posibil conflict de interese şi a asigurării condiţiilor de echitate la licitaţie şi garanţie a lucrării, din moment ce o companie de stat ar putea fi în acelaşi timp şi constructor şi beneficiar, spune Rador.

Cei care atrag atenţia sunt Asociaţia Pro Infrastructură, un ONG care monitorizează marile proiecte de transport din România.

În urmă cu doar câteva zile, Consiliul Concurenţei, referindu-se la firmele înfiinţate de Primăria Capitalei, a subliniat că se pot acorda contracte chiar fără licitaţie dacă decizia este foarte bine fundamentată şi în condiţii de preţ asemănătoare cu cele de pe piaţă.

Comentarii

loading...