Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Transportorul Piranha 5 (Foto: http://fighting-vehicles.com)

Comisiile de Buget - Finanțe au aprobat bugetul MApN pe 2018, mai mare cu 11 la sută decât în 2017

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au aprobat joi bugetul Ministerului Apărării Naţionale pentru anul 2018, informează Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2017 - 17:33

Bugetul a fost adoptat cu majoritate de voturi, fiind exprimate doar trei voturi împotrivă.

"Bugetul propus asigură condiţiile pentru creşterea capacităţii de luptă a marilor (...) unităţi militare, potrivit obligaţiilor asumate în cadrul NATO în principal, prin accelerarea ritmului de înzestrare a Armatei Române, creşterea nivelului de instruire şi a stării de operativitate a echipamentelor militare, completarea parţială a stocurilor de luptă", a precizat ministrul Apărării, Mihai Fifor, la dezbaterea bugetului MApN, în comisiile de buget-finanţe.

Fifor a subliniat că este respectată obligaţia asumată de alocare a 2% din PIB de pentru Apărare.

Bugetul propus spre aprobare Parlamentului pentru MApN în 2018 este în sumă totală de 18.164,891 milioane de lei, în creştere cu 11,29% faţă de 2017.

Comentarii

loading...