-1.1 C
București
joi, 20 ianuarie 2022
AcasăEconomieComisia TRAN propune votarea fără amendamente a Pachetului Mobilitate

Comisia TRAN propune votarea fără amendamente a Pachetului Mobilitate

Propunerea Comisiei TRAN este: cele trei dosare să fie votate fără amendamentele depuse în favoarea transportatorilor estici, ceea ce ar reduce şi mai mult şansele adoptării acestor prevederi.

Într-o postare pe Facebook, Corina Creţu susţine că în forma actuală transportatorii din Estul Europei vor fi grav afectaţi. Oficialul afirmă că toate încercările europarlamentarilor din Est de a corecta Pachetul Mobilitate „s-au lovit de o lipsă de înţelegere greu de imaginat din partea europarlamentarilor din ţările occidentale”, informează Revista Tranzit.

Doar în România, mii de oameni şi-ar putea pierde locul de muncă. Europarlamentarul Pro România mai spune că au fost depuse zeci de amendamente, dar că şansele ca acestea să treacă de votul final sunt foarte mici.

„Au fost depuse zeci de amendamente în favoarea transportatorilor – pe care le-am cosemnat şi eu – de către colegii din Europa de Est (nouă tari din Est şi cele periferice), dar strict matematic şansele ca acestea să treacă sunt foarte mici.

Printre amendamente se numără şi prevederi care încearcă dacă nu să oprească acest Pachet, măcar să întârzie intrarea sa în vigoare. Mai mult decât atât, din păcate Comisia pentru Transporturi din Parlamentul European propune ca Pachetul să fie votat fără amendamente, ceea ce ar reduce şi mai mult şansele adoptării acestor amendamente“, a scris Corina Creţu.

Cele mai citite

Un elev a fost înjunghiat pe stradă, la Timișoara. Cine sunt agresorii

Un elev a fost înjunghiat pe stradă, în Timișoara, în timp ce mergea spre școală. Din declarațiile martorilor, se pare că el a avut...

Prețul petrolului a atins un nivel record după anul 2014

Prețul petrolului a crescut miercuri pentru a patra zi, ajungând la cel mai mare nivel după anul 2014, după ce un incendiu la...

Boris Johnson elimină restricțiile anti Covid. Când se dă liber la distracție în Marea Britanie

Boris Johnson a anunțat eliminarea anumitor măsuri și restricții impuse pentru prevenirea răspândirii Covid, iar această veste i-a luat pe toți prin surprindere. Prin...
Ultima oră
Pe aceeași temă