Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Exit Poll Rezultate Europarlamentare:
PSD 25,8%, PNL 25,8%, USR Plus 23,9%, Pro România 5,7, UDMR 5,5%, PMP 5,2%

Comisarul Cecilia Malmström, în dialog cu bucureştenii

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.01.2019 - 15:15

Ieri, 22 ianuarie, Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, s-a întâlnit la Bruxelles cu Cecilia Malmström, comisarul UE pentru comerț, cu care a discutat despre dosarele principale pe România trebuie să le gestioneze la Preşedinţia Consiliului UE, precum şi despre priorităţile şi liniile generale ale politicii româneşti în acest interval.

 

La sfârşitul întrevederii, s-a convenit organizarea unei sesiuni de ”Dialoguri cu cetățenii”, cu participarea ambilor oficiali, care să aibă loc la Bucureşti, în marja Reuniunii informale a miniştrilor responsabili pentru comerţ, din perioada 21-22 februarie. Tema dialogurilor cu cetăţenii va fi stadiul implementării acordurilor de liber schimb ale Uniunii Europene cu alte piețe, acolo unde ele au fost deja negociate.

 

Tot ieri, Ștefan-Radu Oprea a avut o discuţie de lucru cu europarlamentarul Jose Ignacio Salafranca Sanchez-Neyra, raportor pentru negocierile comerciale cu Mercosur, alianţa economică a Argentinei, Braziliei, Paraguayului şi Uruguayului.

 

 

Comentarii

loading...