Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Combinatul siderurgic din Galați, investiții de zece milioane euro pentru modernizare

Combinatul siderurgic Galaţi a repornit maşina de turnare nr. 4 din cadrul oţelăriei, după realizarea unui amplu pachet de investiţii, modernizări şi reparaţii în valoare totală de aproximativ zece milioane de euro, a informat directorul de comcomunicare al societăţii.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 05.03.2018 - 17:07

Potrivit sursei citate, proiectul a avut ca scop modernizarea capului de turnare al maşinii nr. 4 prin înlocuirea unor componente - cheie şi instalarea unei automatizări noi. Acestea vor permite creşterea producţiei prin reducerea opririlor tehnice şi accidentale, obţinerea unei viteze de turnare mai mari şi eliminarea unor defecte de calitate.

"Acest proiect este parte a eforturilor noastre pe termen scurt şi mediu de a moderniza Oţelăria şi de a implementa - cât mai mult posibil - noile tehnologii de automatizare şi digitalizare în procesele noastre de producţie", a spus directorul general al combinatului, Bruno Ribo, porivit AGERPRES.

Comentarii