Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Combinatul Liberty Galaţi a început livrările pentru podul suspendat de la Brăila

Combinatul Liberty Galaţi anunţă că a început livrările de oţel pentru podul suspendat de la Brăila, considerat a fi cel mai important proiect de infrastructură derulat în prezent în România.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 27.02.2020 - 21:37

Combinatul Siderurgic Liberty Galaţi a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că livrează pentru Fincantieri Infrastructure tablă groasă care este, mai apoi, folosită la confecţionarea segmenţilor tablierului podului, operaţiune care se desfăşoară la Şantierul Naval Vard din Brăila.

“Acest pod va dăinui mulţi, mulţi ani, iar priceperea şi pasiunea colegilor mei vor adăuga trăinicie şi valoare acestui proiect benefic pentru întreaga ţară. Suntem mândri să fim furnizori, dar şi foarte hotărâţi să livrăm clientului nostru soluţiile tehnice, logistice şi comerciale aşteptate”, a declarat Bogdan Grecu, Directorul General al Liberty Galaţi, citat în comunicatul de presă.

“Podul are o mare importanţă pentru noi şi pentru comunitate. Am arătat
deschidere şi flexibilitate faţă de cerinţele specifice ale clientului nostru. Totodată, am reuşit ca, pentru primele volume, să reducem timpii de laminare de la 6 – 8 la 2 – 4 săptămâni, în urma prioritizării proiectului pe întregul circuit de producţie”, a declarat Cristina Şerbănoiu, Şeful echipei Servicii Clienţi a Liberty Galaţi.

Citește totul despre:

#pod braila #liberty galati

Comentarii

loading...