Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNSC respinge contestațiile KMPG cu privire la strategia Smart City

Colosul financiar KMPG a avut parte de un refuz din partea CNSC, după ce a solicitat, printr-o contestație, o prelungire de șase zile a unor oferte.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.02.2018 - 08:49

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a respins, printr-o decizie luată în data de 5 februarie, contestaţia depusă de compania de consultanţă şi audit KPMG în legătură cu licitaţia organizată de Primăria Capitalei pentru o strategie pentru dezvoltarea unui oraş inteligent (smart city), conform datelor afişate pe portalul CNSC.

KPMG solicitase prin intermediul contestaţiei prelungirea perioadei de depunere a ofertelor cu 6 zile şi reformularea unor cerinţe din caietul de sarcini privind experienţa unora dintre specialiştii care trebuie să fie parte a echipei.

Presa de profil a menționat despre licitația organizată de Primăria Capitalei, având o valoare estimată la 580.000 de lei fără TVA.

„Competiția a fost lansată vinery, 22 decembrie 2017, înainte de Crăciun, și avea inițial termen de depunere a ofertelor data de 11 ianuaria 2018. Câștigătorul licitației va trebui să dezvolte o strategie smart city pentru București, pentru perioada 2018-2025. Licitația era ieri în continuare suspendată, conform datelor din platforma e-licitație, informează zf.ro.   

 

Comentarii

loading...