Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNAIR va oferi teme de masterat și doctorat pentru Universitatea de Construcții

Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri din cadrul UTCB şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au semnat un protocol de colaborare pentru următorii cinci ani.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.07.2020 - 15:07

Reprezentanţii Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti (UTCB) prin Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri, şi cei ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au semnat un protocol de colaborare pentru următorii cinci ani, anunță un comunicat de presă difuzat miercuri, 1 iulie.

Protocolul stabilește organizarea de masterate şi doctorate ce au la bază proiectele CNAIR, o serie de stagii de practică pentru studenţii anilor III şi IV de la UTCB, precum şi acordarea unor burse de studii lunare pentru studenți.

Comentarii

loading...