CNAIR anunță câştigătorul contractului pentru Studiul de Fezabilitate

Durata contractului este de 27 luni, din care 3 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

27.10.2020 - 20:42

Câştigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic necesare construcţiei Nodului Rutier Comarnic Nord este SC TPF INGINERIE SRL, cu preţul de 1.368.591,00 lei fără TVA.

”Luni, 26.10.2020, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru Nod Rutier Comarnic Nord. Ofertantul desemnat câştigător este SC TPF INGINERIE SRL, cu preţul de 1.368.591,00 Lei fără TVA”, a transmis CNAIR.

Durata contractului este de 27 luni, din care 3 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 5 luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiectului Tehnic de Execuţie (PTE) şi pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procdurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene şi 19 luni pentru servicii de asistenţă tehnică pe perioada execuţiei lucrărilor.

”Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a transmis CNAIR.

 

Citește totul despre:

#CNAIR #SC TPF INGINERIE SRL

Comentarii