Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a achiziţionat servicii de întreţinere a drumurilor pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

CNAIR achiziţionează noi servicii de întreţinere a drumurilor pentru DRDP Braşov

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a achiziţionat servicii de întreţinere a drumurilor pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, în valoare de 27,6 milioane de lei (5,93 milioane de euro), fără TVA.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 12.08.2018 - 11:36

CNAIR a cumpărat serviciile de la firma Multipland din Odorheiu Secuiesc. Valoarea iniţială a contractului era estimată la 31 milioane de lei (6,65 milioane de euro), informează News.ro.

Achiziţia vizează acorduri cadru de lucrări având ca obiect „întretinere curentă a părţii carosabile, acostamente, benzi de urgenţă şi benzi de încadrare, anul I – anul IV pentru DRDP Braşov”.

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire preţul cel mai scăzut.

Comentarii

loading...