City, despre tirul din Ialomiţa: Ne vom îndeplini obligaţiile

City Insurance, asigurator al tirului implicat în accident, spune că îşi va îndeplini toate obligaţiile care sunt asumate prin contractul de asigurare încheiat cu societatea care deţine autovehiculul.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2019 - 15:26

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance confirmă că TIR-ul implicat în accidentul din judeţul Ialomiţa era asigurat pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA) şi precizează că îşi va îndeplini toate obligaţiile asumate prin contractul de asigurare, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

"Referitor la accidentul tragic din data de 5 octombrie 2019, produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe, judeţul Ialomiţa, şi soldat cu victime, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance confirmă că TIR-ul implicat în accident era asigurat pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA)", se spune în comunicatul citat de Agerpres.

Compania menţionează că este alături de victimele accidentului şi de familiile acestora şi îi asigură pe aceştia de întregul suport. Specialiştii societăţii, prezenţi la locul accidentului încă de sâmbătă, 5 octombrie, au expertiza necesară pentru a finaliza la timp solicitările de despăgubire generate de acest caz.

"În astfel de situaţii, menirea noastră este de a acorda compensaţii financiare victimelor accidentelor rutiere, sperând să uşurăm un pic din povara acestor momente grele prin care trec cei implicaţi. Ne vom îndeplini toate obligaţiile asumate prin contractul de asigurare, în conformitate cu legea care guvernează asigurarea pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA)", declară City Insurance, în comunicat.â

10 persoane au murit şi 7 au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa, la ora 5:00, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte dintre răniţi sunt tot angajaţi ai companiei.

Comentarii