7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieCine este noul director general al Xerox România

Cine este noul director general al Xerox România

Gabriel Pantelimon, care a condus operaţiunile Xerox în România din 2010, timp de opt ani, va prelua poziţia de general manager al subsidiarei din Turcia a corporaţiei Xerox.

În ultimii 11 ani, Francisca a ocupat diferite poziţii în cadrul Xerox România. Astfel, începând cu 2007 a fost Customer Service Operations Director pentru Xerox în România, coordonând toate activităţile post vânzare ale companiei, de la dezvoltarea strategiei de post-sales, la managementul reţelei de parteneri de service. 

Din 2014, în calitate de director pe segmentul Global Markets Operations Business, Francisca s-a ocupat de coordonarea şi supervizarea activităţii partenerilor strategici Xerox în România şi ulterior, începând cu 2017, a condus întreaga activitate de vânzări indirecte la nivel naţional.

Francisca Hogescu-Lebrun s-a alăturat echipei Xerox în anul 2000, ca manager logistică pentru România, iar în 2004 a fost numită manager Regional de Logistică pentru regiunea CIT (Central and Eastern Europe, Israel & Turkey).

“Prin întreaga sa carieră la Xerox atât în România cât şi în CIT, Francisca a dat dovadă de abilităţi clare de leadership şi de dedicare, şi de aceea am încredere că îşi va putea valorifica experienţa conducând echipa extrem de profesionistă pe care compania noastră o are în România şi continuând cu success povestea Xerox în România”, a afirmat Ashraf ElArman, regional general manager al Xerox CITG, la momentul numirii.

Francisca este absolventă a Universităţii Politehnice Bucureşti, Facultatea de Automatică şi Calculatoare. Ea a urmat cursurile Centrului de Leadership Creativ din Greensboro, Statele Unite. Vorbeşte fluent engleză şi franceză. 

Cele mai citite

David Popovici, două medalii de aur la Campionatele Naţionale de înot

David Popovici a câştigat a câștigat aurul în proba de 200 m liber de la Campionatele Naţionale de înot pentru seniori, tineret şi juniori...

Calificare istorică! Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României, după ce a învins-o pe teren propriu pe FC...

Cum să alegi parfumul potrivit pentru orice ocazie

Viața este frumoasă dacă facem alegeri bune, iar parfumurile de lux ne pot aduce o dimensiune extraordinară în experiența vieții și în felul cum...
Ultima oră
Pe aceeași temă