Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cine este noul director general al Xerox România

Xerox România a anunţat joi că noul director general al companiei, din luna iulie, este Francisca Hogescu-Lebrun, ea succedându-i lui Gabriel Pantelimon la conducerea companiei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.07.2018 - 15:30

Gabriel Pantelimon, care a condus operaţiunile Xerox în România din 2010, timp de opt ani, va prelua poziţia de general manager al subsidiarei din Turcia a corporaţiei Xerox.

În ultimii 11 ani, Francisca a ocupat diferite poziţii în cadrul Xerox România. Astfel, începând cu 2007 a fost Customer Service Operations Director pentru Xerox în România, coordonând toate activităţile post vânzare ale companiei, de la dezvoltarea strategiei de post-sales, la managementul reţelei de parteneri de service. 

Din 2014, în calitate de director pe segmentul Global Markets Operations Business, Francisca s-a ocupat de coordonarea şi supervizarea activităţii partenerilor strategici Xerox în România şi ulterior, începând cu 2017, a condus întreaga activitate de vânzări indirecte la nivel naţional.

Francisca Hogescu-Lebrun s-a alăturat echipei Xerox în anul 2000, ca manager logistică pentru România, iar în 2004 a fost numită manager Regional de Logistică pentru regiunea CIT (Central and Eastern Europe, Israel & Turkey).

“Prin întreaga sa carieră la Xerox atât în România cât şi în CIT, Francisca a dat dovadă de abilităţi clare de leadership şi de dedicare, şi de aceea am încredere că îşi va putea valorifica experienţa conducând echipa extrem de profesionistă pe care compania noastră o are în România şi continuând cu success povestea Xerox în România”, a afirmat Ashraf ElArman, regional general manager al Xerox CITG, la momentul numirii.

Francisca este absolventă a Universităţii Politehnice Bucureşti, Facultatea de Automatică şi Calculatoare. Ea a urmat cursurile Centrului de Leadership Creativ din Greensboro, Statele Unite. Vorbeşte fluent engleză şi franceză. 

Comentarii

loading...