Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cinci oferte pentru tronsonul de autostradă Nuşfalău - Suplacu de Barcău

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit cinci oferte pentru proiectarea şi execuţia secţiunii de autostradă Nuşfalău - Suplacu de Barcău, potrivit unui comunicat al companiei.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

10.03.2020 - 14:34

Depunerea ofertelor a avut loc luni, 9 martie. Până la termenul-limită au depus oferte: Asocierea SA&PE Construct - Spedition UMB, Tehnostrade, Asocierea Construcţii Erbaşu - Vahostav, Strabag, Sinohydro Corporation şi Nurol Anşaat Ve Ticaret.

Valoarea estimată a contractului este de 395,7 milioane lei, fără TVA, iar perioada de proiectare va fi de şase luni, în timp ce intervalul de execuţie va fi de 18 luni.

Garanţia lucrărilor este între 5 şi 10 ani, în funcţie de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.

Obiectul contractului constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Subsecţiunii 3B5 din Autostrada Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea, în lungime de 13,554 km, între localităţile Nuşfalău şi Suplacu de Barcău.

Pentru secţiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor şi Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 730,5 milioane lei (fără TVA), CNAIR a publicat răspunsul consolidat la solicitările de clarificare şi a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25 martie 2020, informează Agerpres.

În acelaşi timp, pentru secţiunea 3A2 şi 3B1, cuprinsă între Nădăşelu - Mihăeşti - Zimbor, cu o lungime de 30,06 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 1,45 miliarde lei (fără TVA), se va transmite către ANAP, în perioada 9 - 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificări, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor, precizează CNAIR.

Comentarii