Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

CFR face reduceri de 45 la sută la prețul biletelor

Compania CFR Călători a anunțat că va aplica reduceri de 45 la sută la prețul biletelor în trafic intern, dacă acestea sunt cumpărate în perioada Târgului de Turism al României.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.02.2020 - 18:40

Reducerea anunțată de compania CFR Călători se aplică la biletele de tren în trafic intern, care sunt cumpărate în perioada 20 – 23 februarie 2020, când se desfășoară Târgul de Turism al României.

"În perioada târgului, oferim vouchere cu reducere 45% pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern.  Voucherul este valabil pentru călătoria până la data de 23 martie 2020, iar reducerea pe baza lui se aplică la preţul final al unei călătorii simple individuale (adult sau copil), la procurarea de la casele de bilete din stații și agenții de voiaj cu emitere electronică a legitimațiilor de călătorie", anunță un comunicat de presă al companiei CFR Călători.

Comentarii