Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Radio Cluj

CFR Călători are un nou director general

Consiliul de Administraţie al CFR Călători l-a desemnat, miercuri, pe Leon Bărbulescu în funcţia de director general al companiei, pentru o perioadă de patru luni.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.03.2018 - 13:52

Leon Bărbulescu urmează să-i ia locul lui Iosif Szentes, al cărui mandat în funcţia de director general expiră la data de 22 martie.

Leon Bărbulescu va avea un mandat de patru luni şi va coordona activitatea CFR Călători, operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată, informează Mediafax.

De profesie inginer, Leon Bărbulescu are o carieră de 36 de ani în domeniul feroviar, ultima funcţie deţinută fiind cea de director Proiecte Contracte în cadrul S.C. Electrificare CFR S.A. De asemenea, în perioada 1990-2013 a mai ocupat diferite funcţii de conducere în cadrul CFR Călători, iar între 2013-2014 a fost director coordonator Proiecte Europene, director general adjunct Proiecte Europene şi director Achiziţii Contracte în cadrul CNCF CFR SA.

Comentarii

loading...