Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Centrul de tehnologie Deutsche Bank Bucuresti lucreaza de acasa

În această perioadă dificilă declanșată de pandemia de Corona Virus, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, DB Global Technology își mută temporar operațiunile online, continuând să funcționeze însă în parametri normali.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 25.03.2020 - 09:19

Toți cei 900 de angajați lucrează de acasă.

În plus, compania își extinde echipa de specialiști de la nivel local cu încă 100 de poziții, pentru care procesul de recrutare este în desfășurare. Inițiativa demonstrează stabilitatea unei companii solide, cu experiență și prezență îndelungată pe piață.

Ca și restul activităților curente, interviurile de angajare se realizează online, un număr important de întâlniri între candidați și specialiștii în resurse umane ai companiei fiind programat în aceste zile.

Centrul DB Global Technology dezvoltă soluții de ultimă tehnologie pentru diviziile de business și infrastructură ale Deutsche Bank, având în portofoliu peste 770 de proiecte IT, de la înființare până în prezent. Proiectele dezvoltate constau în soluții inovatoare de tehnologie a informației și aplicații software.

Comentarii

loading...