Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cei patru vicepreşedinţi ai ANAF au fost demişi

Cei patru vicepreşedinţi ai ANAF au fost demişi, iar secretarul general a devenit inspector guvernamental prin decizii publicate luni în Monitorul Oficial, informează News.ro.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 26.11.2019 - 12:54

Premierul a făcut deocamdată o singură numire pentru unul dintre posturile rămase vacante.

Conform deciziilor din MO, Şerban Andrei Nistor - coordonator al activităţii de colectare a veniturilor bugetare,  Daniel-Mihail Tudor - coordonator al activităţii de inspecţie fiscală, Ştefan-Cosmin Doliş - coodonator al activităţii Direcţiei Generale a Vămilor şi Raul-Cristian Petrescu - inspector general Antifraudă, toţi cu rang de subsecretar de stat, au fost eliberaţi din funcţii.

Premierul Ludovic Orban a decis pentru moment numirea unui singur vicepreşedinte ANAF, Sandu Costea. 

Secretarul general al ANAF Lilian Onescu a fost mutat în funcţia publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Comentarii

loading...