5 C
București
joi, 28 octombrie 2021

Ce profesioniști au fost schimbați de la Ministerul Economiei după plecarea lui Năsui

Claudiu Năsui, fostul ministru al Economiei, spune că la minister, după plecarea lui, a fost decisă schimbarea tuturor membrilor profesioniști ai Consiliilor de Administrație.

„Care credeți că este prima măsură luată în ministerul economiei de când am plecat? Schimbarea tuturor membrilor CA profesioniști. Inclusiv la societăți care au început să facă performanță. De exemplu, consiliul de administrație de la Societatea Sării, Salrom, a fost în întregime schimbat”, a scris luni ministrul pe Facebook.

Tot el trage un semnal de alarmă legat de proiectul de exploatare a grafitului care este în pericol.

„Proiectul de exploatare a grafitului se pare că va fi stopat pentru simplu motiv că era o inițiativă care vine de la USR-PLUS. Îi rog pe noii conducători să se gândească atent dacă vor să dea cu piciorul la o imensă oportunitate pentru România. Nu e vorba de niciun partid aici”, a mai transmis pe rețeaua de socializare Claudiu Năsui.

Fostul ministru susține că exploatarea grafitului este o șansă nu doar pentru comunitățile locale din zona Gorjului, ci pentru întreaga economie a României, care are șansa să se integreze în procesul de producție de baterii.

Ultima oră
Pe aceeași temă