15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieCe entitate va ridica maşinile parcate neregulamentar îîn Capitală. Care sunt tarifele

Ce entitate va ridica maşinile parcate neregulamentar îîn Capitală. Care sunt tarifele

Primăria Capitalei anunţă că angajaţii Companiei Municipale Managementul Transportului se vor ocupa de ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea vehiculelor staţionate neregulamentar.

 

Gabriela Firea: “Nu ne transformăm în hingherii de maşini ai Capitalei!”

Totul se va desfăşura pe baza regulamentului aprobat, la propunerea primarului general Gabriela Firea, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti din 26 iunie.

Proiectul a fost votat cu 28 de voturi pentru (PSD-ALDE, PMP), 11 abţineri (USR, PNL) şi patru voturi împotrivă (USR, PNL)

“Sunt situaţii în care este blocată circulaţia vehiculelor de interventie în caz de urgenţă, ambulanţe sau maşini de pompieri, precum şi accesul în spitale, şcoli, instituţii publice, dar şi circulaţia mijloacelor de transport public sau activitatea utilajelor de deszăpezire şi salubrizare.

Nu ne transformăm în hingherii de maşini ai Capitalei! Pentru maşinile parcate neregulamentar, dar care nu blochează căile de acces, vor fi găsite alte mijloace de sancţionare”, a transmis Gabriela Firea. 

Hotărârea adoptată prevede că procesul este unul continuu, activităţile urmând a fi asigurate 24/24 ore, informează Mediafax.

Cele mai citite

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Un film românesc și unul România – Republica Moldova participă la festivalul de film de la Moscova, în ciuda sancțiunilor asupra Rusiei. Regizorul român...

Un film realizat în România, intitulat "21 de rubini", a fost prezentat în cadrul festivalului de film de la Moscova (19 - 26 aprilie...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă