Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce entitate va ridica maşinile parcate neregulamentar îîn Capitală. Care sunt tarifele

Compania Municipală Managementul Transportului se va ocupa de ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea maşinilor staţionate neregulamentar, pe baza regulamentului aprobat la propunerea primarului Gabriela Firea, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 27.06.2019 - 20:59

Primăria Capitalei anunţă că angajaţii Companiei Municipale Managementul Transportului se vor ocupa de ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea vehiculelor staţionate neregulamentar.

 

Gabriela Firea: "Nu ne transformăm în hingherii de maşini ai Capitalei!"

Totul se va desfăşura pe baza regulamentului aprobat, la propunerea primarului general Gabriela Firea, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti din 26 iunie.

Proiectul a fost votat cu 28 de voturi pentru (PSD-ALDE, PMP), 11 abţineri (USR, PNL) şi patru voturi împotrivă (USR, PNL)

“Sunt situaţii în care este blocată circulaţia vehiculelor de interventie în caz de urgenţă, ambulanţe sau maşini de pompieri, precum şi accesul în spitale, şcoli, instituţii publice, dar şi circulaţia mijloacelor de transport public sau activitatea utilajelor de deszăpezire şi salubrizare.

Nu ne transformăm în hingherii de maşini ai Capitalei! Pentru maşinile parcate neregulamentar, dar care nu blochează căile de acces, vor fi găsite alte mijloace de sancţionare”, a transmis Gabriela Firea. 

Hotărârea adoptată prevede că procesul este unul continuu, activităţile urmând a fi asigurate 24/24 ore, informează Mediafax.

Comentarii

loading...