Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CCR dă dreptate Guvernului. Legea privind Direcția Infracțiunilor de Mediu este neconstituțională

CCR a admis sesizarea de neconstituționalitate formulată de Guvernul Orban asupra Legii pentru organizarea şi funcţionarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Mediu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

30.09.2020 - 15:51

Curtea Constituțională a României (CCR) a admis, miercuri, sesizarea de neconstituționalitate formulată de Guvernul Orban asupra Legii pentru organizarea şi funcţionarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Mediu.

Drept urmare, CCR a stabilit că Legea pentru organizarea şi funcţionarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Mediu este neconstituțională.

Comentarii